Uha da da!!:O) Jeg har en fortid i Karolines Køkken og det var altid min store skræk at lave sådan en brøler. Der sidder nok en skribent et sted i landet med røde ører lige nu:o)
Lavet efter samme koncept som min pære-pistaciekringle; jeg havde hverken pære eller pistachie, men en udgave med æbler, ordinær marcipan og nødder blev modtaget med jubel af familien til eftermiddagskaffen. Vi er vist mange, der er glade for at du er begyndt at skrive dine eksperimenter ned, og ikke mindst at offentliggøre dem. Keep up the good work!
8 Kommentarer
nå ja, solbær eller blåbær, de er jo begge runde, og vanilje eller kanel, who cares, de kommer begge fra de eksotiske lande ;o)
kh Linda
Dagens smil!! Det er da en kikser i korrekturen, som vil noget :o) 1. lag lilla er lagt på…. 1. lag kommer lige om et øjeblik. Kh Susanne
2 gange 1., bliver man så nogensiden færdig 😉
Nej – det er derfor det har taget SÅ LANG tid :o) Jeg bliver jo aldrig færdig….
Uha da da!!:O)
Jeg har en fortid i Karolines Køkken og det var altid min store skræk at lave sådan en brøler. Der sidder nok en skribent et sted i landet med røde ører lige nu:o)
Kh. Helle
DO den er flov…
Godt jeg ikke læser korrektur på sådan noget. Det ville være frygteligt pinligt.
Kram
Uuuuups…
Kære Anne
Lavet efter samme koncept som min pære-pistaciekringle; jeg havde hverken pære eller pistachie, men en udgave med æbler, ordinær marcipan og nødder blev modtaget med jubel af familien til eftermiddagskaffen. Vi er vist mange, der er glade for at du er begyndt at skrive dine eksperimenter ned, og ikke mindst at offentliggøre dem. Keep up the good work!
Hilsner,
Lise