Hindbær Cheesecake Brownies…
Det måtte da prøves, og kagen er klar til ovnen, det ser yummi ud!
Hvis dit kolestoroltal er faretruede højt, hvis du har en latent blodprop eller to på lager, hvis du sværger til Detox eller bare ikke kan klare søde fede sager, så spring denne kage over!
Jeg snupper den til eftermiddagskaffe på denne grå og regnfulde søndag, en god stærk mocca skal nok få skidtet til at glide ned…
200 G. MØRK CHOKOLADE
200 G. BLØDT SMØR
220 + 130 G. FLORMELIS
5 ÆG
110 G. HVEDEMEL
400 G. FLØDEOST NATUREL
1/2 VANILLE STANG
200 G. HINDBÆR
Smelt chokoladen over vandbad, og sæt den til afkøling.
Pisk smørret og de 220 g. flormelis til det er hvidt. Tilsæt 3 æg, ét ad gangen, og pisk godt imellem.
Rør den afkølede chokolade i, og vend til sidst melet i.
Rør flødeosten med de sidste 2 æg, de 130 g. flormelis og kornene af den halve vanillestang.
Hæld 2/3 af chokoladedejen i en smurt ell. bagepapirbeklædt form, 20 x 30 cm., fordel derefter ostemassen ovenpå, og til sidst hældes den sidste 3.-del af chokoladedejen på. Brug en kniv til at trække chokoladedejen forsigtigt rundt i ostemasse, og plums derefter hindbærrene i.
Bages ved 170 grader i ca. 45 min.
Vi smages ved…
OBS OBS KAGEN SKAL BAGE CA. 55 MINUTTER!!
6 Kommentarer
Uhh – min timing er endnu engang rigtig god :o) Ja, hvis jeg da bliver budt et stykke… Vi ses om ikke ret lang tid. Susanne
Uhm… hvor ville jeg gerne drikke eftermiddagskaffe i dit selskab (og kagens *S*).
Den ser så lækker ud!
Kh Jeanette
Herregud – den kaken har jeg ikke sett (holder seg for øynene og leter etter joggesko samtidig)
Lykke til med kattungene.
Nøj, hvor er det en flot kage! 🙂
Den er nemlig bare super flot, og så smagte den som en drøm 🙂
Velkommen her til!
Kan man bruge frosne hindbær mon? Den ser virkelig god ud!