Ingen jul uden havregrynskugler, i alle tilfælde ikke, hvis man spørger pigerne, og det bliver man næsten nødt til i denne søde juletid.
Så der skulle også trilles kugler i år, og glæden ville ingen ende tage, da den brune masse kom på bordet i eftermiddags, og der blev trillet så lystigt at den hvide kokosmel fløj om ørerne på os…
Når det nu skal være, så kan det lige så godt være ordentligt, og denne her opskrift, den er rigtig god.
HAVREGRYNSKUGLER A LA MAISON
Antal: mange
200 G. BLØDT SMØR (behøver jeg efterhånden at skrive, at det skal være rigtigt smør?)
6 DL. HAVREGRYN
2 DL. KOKOSMEL
3 DL. FLORMELIS
2 TSK. VANILLESUKKER
2 SPSK. KOLD KAFFE
5 SPSK. GOD KAKAO
Hele molevitten kommes i foodprocessoren, og der køres til det er en ensartet findelt masse.
Trilles til små sirlige kugler, der trilles i kokosmel, perlesukker eller måske lidt krymmel…
4 Kommentarer
Ja dak! Sad lige og læste på erlePerle Mettes blog at de var løbet ud for havregrynskager. Straks stod mundvandet ud til alle sider, så man skulle tro jeg solidaritetssavler med babyen ;o)
Så skulle man da kunne få rettet op på kaloriebalancen!!!!
Hvem er englekonen, der ser så rar ud?
Hun er hjembragt fra Dorte Mailils lagersalg for en femmer! Hende, og så en hel masse mer’ 😉
Nej, nu må du altså holde op med alle de historier om ting til en femmer! Jeg kunne slet ikke holde den med tapetet ud! Var lige ved at tage til Jylland. Her koster de 450-800 kr./rulle!