Pølser fra Lampe eller Vollstedt, hjemme fra Haderslev, de kan altid få mit mundvand til at løbe.
Om vinteren luskes der kålpølser og grønlangkål på menuen, og en frokostmad med sardel og tynde skiver agurk, det er ikke at kimse af på en dejlig forårsdag, som i dag!
Den ene mad bliver let til 3-4 stykker, men hva’ pokker, skidtet skal jo også spises, nu der er taget hul på det…
4 Kommentarer
Jeg husker leverpølse fra min barndom, som min mormor bestilte hjem fra Åbenrå. Hmmmm det er lige så jeg bliver helt sulten.
KH Lene Sophie
Uhm. Jeg bliver helt sulten.
Synd der er så længe til kålpølserne kommer frem igen.
Nemmerlig, det er lige SÅDAN en sardelmad skal se ud –
og kålpølser: de ka da grilles – hele året ;o)
nettie
nu Padborg, men osse vokset op i Ha’sle med Vollstedt (på Naffet) og Lampe
Jeg kommer til at tænke på mine ture til Sønderjylland i min barndom, da jeg læste om din sardelmad. Jeg køber også sardel, når de har dem i butikkerne. Og det skal være guldsardel, for at det er rigtigt. Skal lige sige at jeg bor i Nordsjælland.
Merete
http://www.merete.blogbar.dk