Den første pose pasta fra Iper Affi er flået op, kogt lige tilpas og spist sammen med en god Bolognese, der havde simre hele eftermiddagen.
Masser af tør riveost på, frisk basilikum og store solmodne tomater, sprødt brød og koldt smør.
Og så et glas isnende dansk vandhanevand til!
Bagefter en stærk kop kaffe og en hyggestund ved bordet, før Nugga trak os med på en aftentur ud i landskabet.
La dolce vita forsætter på engesvangsk…
3 Kommentarer
Mufmm!
Mumzzz!!! 🙂 Min familie elsker pasta bolognese… men jeg er en klovn i et køkken og få det næsten altid til at smage af… ingenting 😉
Men dit ser så lækker ud at jeg næsten kan dufte det 🙂 Var det ikke noget at lave en opskriftsbog for sådan nogen som mig? 😉
Det kan der vel arbejdes på, Tina, jeg giver indtil da gerne gode fif’s!
Måske skulle den italienske forbindelse bruges til en “udgive” min Bolognese på bloggen.