150 G. SMØR
2 SPSK. SUKKER
4 SPSK. FLØDE
4 DL. HVEDEMEL
Smørret røres blødt med sukkeret, melet tilsættes og dejen samles med fløden.
Dejen deles i 30 stykker, der rulles ca. 20 cm. lange og formes til kringler.
Pensles med vand og drysses med rigeligt sukker, gerne perle.
Bages ved 180 gr. i ca. 12 min.
Og jeg har altså kun spist én, jordbær og glittet blad kom på banen i stedet…
7 Kommentarer
Uhm, endnu en af dine lækkerier, den er lige kørt igennem printeren. :o)
uhmmmmmm… Øj hvor blev jeg lige lidt misundelig der.. Men det går ikke at jeg laver kager nu – så tror min mand da at jeg er helt tosset (han synes liiige jeg er husmoderlig nok på det sidste)
Tak for en god ide. Den blir lige lagt på lager til senere afprøvning. Lige nu har jeg rigeligt:)
Savle, savle – Anne jeg er helt syg efter at smage 🙂
Og hvis der ikke er flere tilbage nu, er det fordi jeg har spist dem med øjnene 😉
åhh, hvor du frister med den lette opskrift på sukker kringler. det kunne jeg også lige have til en kop kaffe.
knus malle
ps…jeg kender nogle, der skal have barn til marts og kunne få brug for en fin baby undertrøje…..søren og marianne venter barn!
De er gode, så bage dem bare, og lad mænd og andre grine, men lad dem så ikke få en eneste kringle 😉
De er næsten spist, Ella, pigerne og Torben gik ombord, men du skal blive betænkt næste gang der kringles!
Skynd dig, Malle, det tager næsten ikke længere tid at lave kringler, end det gør at brygge kaffen.
Næsten ikke…
Og så tillykke med Søren og Marianne, jeg gætter på, at du for kort tid siden ville ha’ troet det var løgn, at du skulle være faster til Mariannes børn.
Det er så dejligt for dem, at deres liv falder i hak 🙂