Der har været godt gang i drivhuset, mens vi var på Fyn, agurkerne er gået helt amok, og vi slæber ind og gnasker løs.
Men der er grænser for, hvor mange liter agurk maverne kan rumme, så Amanda forsøger sig med syltningens kunst, agurksalat til leverpostej-madder og hotdogs.Et par er blevet revet til tzaziki, som hun også gerne vil lave, hvis hun altså så bare kan slippe for at spise den.
Det må hun gerne, vi andre skal nok få has på den, med glæde endda…
6 Kommentarer
Uhmm jeg elsker både Agurkesalat og Taziki :):) Jeg har selv lige fået lidt agurker foræret, og skal se om jeg kan hitte ud af at sylte dem 😉
uhmm – ja her står den også på tzaziki og i øvrigt “hurtig agurkesalat” til både morgenmad og frokost: agurk halveres og skæres i skiver, kommes i skål, drysses m maldon salt og peber og spises m fingrene 🙂
Overflod er en skøn ting (bare vent til vi kommer til tomaterne!)
Hvis man kan li’ den slags kan man også putte en skive i gin og tonic.
Gin og tonic med agurk, Anne
Næste gang er vores tur
PS Tommy har købt en motorcykel
Gin og tonic, det kan vi li’, men med agurk?? Det må prøves!
Mon de bliver ligesom frugterne i en bowle, sådan spritbombe-agtige 🙂
Tina, du kan altid spørge Amanda, hun er nemlig færdig, og resultatet blev lækkert!
Maria, sådan nyder jeg også agurker, men jeg skraber også kernerne ud, så skiverne ligner små halvmåner og er knap så “våde”.
Og tomaterne, dem glæder vi os til, vi har et par stykker, der snart er klar til at blive bidt i 🙂