Vi fornøjer vores ganer med pirogger i dag, Amanda og jeg, de andre to er til fodboldkamp udenbys, så de må nøjes med varmemad og knap så megen sprødhed, som vi nyder lige nu.
Krydret skinke og Pikantost ligger brændende varmt indeni, det er en bid af de gode!
Pirogger er en fuldfed fornøjelse, i alle tilfælde når de laves af butterdej, men med lidt god vilje, så opvejer den sunde tomatsauce og den knasende grønne salat det vel en smule…
6 Kommentarer
mmmmm hvor ser det lækkert ud… jeg har ingen ovn før mit nye køkken er færdig – og det har laaaaange udsigter… men vi har grillet bøffer på weberen, og nydt en god burger med salat…
Grill-burger, mums, en af favoritterne her i huset, Charlotte, så vi kunne såmænd sagtens ha’ byttet 🙂
Nam, nam…piroger er sååå godt!
Det ser vel nok godt ud! består fyldet bare af skinke og pikant?
Ja, pirogger er godt, Sylvia, og der er jo uanede muligheder for fyld 🙂
Lone, fyldet i disse her var af den hurtige slags, god kogt skinke, Buko Pikant og så lidt hakket rød peber. Ret meget nemmere bliver det vist ikke…
Elsker pirogger, og laver ofte selv butterdejspakker. Det er let og lækkert. Og wow, hvor ser det bare godt ud, det du har lavet der. Sidder og bilver helt sulten 🙂