Valg eller ikke valg, flæsk og kål er bare ikke lige os.
Børnene er i køkkenet, 4 stk., de laver Rijstaffel med alt hvad der bimler og bamler, det går forrygende og de klarer endda at se “Friends” samtidig med!
Jeg kigger på, kommer med små kokke-tips, og glædes over, at mine og venindens børn har så gode stunder sammen, nu også i køkkenet…
10 Kommentarer
uhmmm ris-taffel, det er også en favorit her i huset, bruges jævnligt når venner med børn kommer til en hygge-aften, alle kan finde noget de kan lide og børn elsker alle farverne og skålene, så de spiser altid rigtig godt. Min bror ene pige kan godt finde på og ringe for at spørge om det er menuen den pågældende aften.
Heller ingen valgflæsk hos os…. og dog. Gammeldags flæskeæggekage godt med purløg, godt rugbrød, grøntsager i stave og så den stegte flæsk. God valgaften/strikkeaften. 🙂
uuuhmmmm det ser lækkert ud 🙂
Flæsk er heller ikke mig, men kål kan jeg nu godt lide 🙂 Men idag var det nu almindelige frikadeller på bordet 😉
Ris-taffel har jeg aldri spist, bare hørt om. Det ser så lekkert ut. Jeg vil ha, – nå!!!
Min nevø der er fisker var så sød og komme med en kasse hummerhaler, så menuen her i aften har stået på hummerhaler i hollendais sovs med ris til smager også dejligt.
Men nu har vi fået vinters første sne her, er flot og sner stadig.
Her står den også på karry. KylleiKarry. God valgaften!
Uhm, det ser dælme godt ud!!! Jeg fik vegetarisk til aften så det var da også langt fra at være flæsk! 🙂
Den ristaffel ser god ud og mig som helt havde glemt der fandtes ristaffel.. her på matriklen stod den på saftig burger, men mine øjne blev helt sultne igen. Har set lidt valgtv, men jeg trænger lige til en pause og får tjekket mailboksen, regninger og din blog, da jeg har været af cyberspace nogle dage.
Jeg så i weekenden et Go-card med en smilende-lækker-charmerende baby på forsiden og hvor der står “Vil du ha’ en kæmpe krammer?” -sådan får jeg det nogle gang med din blog Anne – jeg sender dig og bloggen en kæmpe krammer.
Håber du er kommet ovenpå.
De bedste hilsener
Malene
Dorthe, faktisk var det første gang at vi lavede det i går, i alle tilfælde i den tid, hvor pigerne har spist rigtig mad, for da vi kun havde Sophie, da var det noget der hittede.
I går blev det en stor succes, børnene var så stolte af, at de havde lavet det hele selv, også kyllingegryden, så det er nok ikke sidste gang det ryger på madplanen.
Uh, Jane, æggekage, det er også godt, men frisk rugbrød og koldt smør 🙂
Frikadeller, det går man vist aldrig helt galt i byen med, Tina, valg eller ej…
Sne og hummerhaler – luksus!
Hege, du må ha’ gang i gryderne, du kan faktisk finde en opskrift lige her:
http://www.arla.dk/appl/HJ/HJ401/HJ401D02.nsf/O/rijstaffel.html
Jeg lavede mælkesaucen af halvt almindeligt mælk og halvt kokosmælk, og det var så det eneste jeg måtte, resten lavede børnene.
Karrykylle – en klassiker, Sifka, men det hjalp sgi ikke på valget 🙁
Deborah, vege er godt, jeg har arbejdet halvandet år på en vegetar-restaurant, og også lavet mad til et veganer bryllup, så jeg er en haj til linser og bønner 😉
Kæmpe-krammer tilbage, Malene, du skriver nu så søde og hyggelige kommentarer!
Jeg er ikke ovenpå, men dog på vej op, tror jeg…
Det lyder som om det var både hyggeligt og lækkert 🙂