Der var nok til alle, af det hele, og var der kommet et par stykker mere forbi, så kunne der også godt ha’ blevet et stykke til dem…
Der var nok til alle, af det hele, og var der kommet et par stykker mere forbi, så kunne der også godt ha’ blevet et stykke til dem…
12 Kommentarer
Uhm, hvor ser det lækkert ud. Har en bog hvor Claus Meyer bager med chokolade og rødbeder, er det der du har været, og blev den god? Håber I alle er helt ovenpå igen!
Takk for maten og velbekomme! Jeg ble i hvert fall mett.
Hold da op en rigdom.. Håber alle nød gæstfriheden og de gode sager. Er også spændt på rødbedekagen!?
Møjn.. :o)
Hej Anne
Jeg er en flittig læser af din dejlige blog, jeg har vist aldrig kommenteret før, men det bliver jeg da nødt til nu… for hold da helt op hvor ser det bare for lækkert ud, håber at i havde en dejlig dag
mvh Tine
Det ser også overdådigt dejligt ud!
Det sidste skulle du da have sagt… vi kunne godt være nået indenom 😉
Hej Anne – det ser helt fantastisk godt ud! Hvor har du opskrifterne fra? 🙂
Nøøøjjj hvor ser det lækkert ud!!!!! 🙂 De der banankage ting, hvad er det ?? og hvad med de der “skaller”??? 🙂 Hmm og jeg er ud af en sønderjysk familie …
Det er ikke hos Claus Meyer, Lise, faktisk tror jeg, at det er en opskrift jeg har slæbt hjem fra Sverige engang?!
Men god, det blev den bare 🙂
Det er bedre at blive mæt med øjnene end med maven, Hege, det sætter sig ikke på sidebenene!!
Mojn mojn Laila!
Alle virkede glade og tilfredse – og mætte 😉
Velkommen her Tine, og jo tak vi havde en dejlig eftermiddag…
Jeg gik lidt i selvsving, Miri, da jeg først kom i gang med bageriet…
Jamen det skulle jeg da så, Liselotte, også selvom i lige skulle ha’ slået et ekstra sving ind over Jylland, jeg sender lige en sms næste gang i er på langfart…
Opskrifterne, Karin, hmmmm, alt undtagen rødbedekagen er bagt på fornemmelse og rygrad, men det er da opskrifter der er til at finde på nettet, tror jeg.
Jeg lægger den på rødbeden op lige om lidt…
Nå, Tina, vi skrev vist sådan lidt synkront 🙂
Det med bananerne er en lagkage: hjemmebagte bunde, og så letpisket fløde med knuste rutebiler i, og så masser af bananskiver i.
“Skallerne” er Madeleines, en lille fnuglet fransk kage, mine yndlings små-bidder, der bages i en særlig form, de er SÅ gode…
Jeg må hjem og bage! Manden er syg, så det falder nok i god jord 😀
Nuujj har lyst til kage nu Anne :):) Jeg har skrevet din post ud, og så vil jeg søge på disse madeleine kager og studere lagkagen nærmere. For jeg er ingen ørn til at bage, omend jeg elsker det 😉