Butterdej, skinke, hvidløgsost, peberfrugt, forårsløg, basilikum, kagerulle, sammenpisket æg, gaffel, bagepapir, ovn, bage bage bage, og Spiiiiiiiise!!
Nå ja, der var også lige snyde-saucen, peberfrugt, forårsløg, hvidløg, sautere sautere, færdig tomatsauce og vand, koge koge, et bløp fløde, blende blende, og så var der en ganske udemærket dyppelse til ris og pirog.
Aftensmad på 30 minutter, ahhhhhh….
Dagen i dag løb fra mig der omkring spisetid, der var et par svømmeaftalter, der lå hen over madlavningstiden, så kom der en telefon på tværs, og bagefter en nabo, så da jeg endelig nåede ind til køkkenbordet, så skulle det gå stærkt, der stod et par sultne teenagepiger og hoppede med åbne munde, ganske som et par fugleunger, mad mad mad.
Og mad fik de, hjemmelavet fastfood, helt sikkert med en fedtprocent på linie med et Whopper-meal, men hvem tæller, ikke jeg, ikke i dag, for en gang imellem skal der være plads til kalorier og fedt af knap så herlig herkomst.
Vi fik mad, det var hjemmelavet, det var godt og det var frem for alt hurtigt…
10 Kommentarer
Jeg kunne godt ha klemt en af dem ned… mmmmm – og hvor er fløde dog et herligt krydderi…. lidt på linie med bacon… 🙂 Knus fra Ærø
Hjelpes, så sulten jeg ble nå!! Flott blogg du har 🙂
Det er godt nok lækker fastfood!
I øverigt- er jeg helt vild med farverne i den lille top 🙂
Jeg elsker de blide natur farver og jeg elsker de vilde og sjove farver.
Den slags fastfood kan vi li, med det ekstra fedtinhold eller ej.
Du ka’ skisme da også bare lige det der, tror lige jeg printer din fastfood ud. ;o)
Rigtig god weekend.
Ummm – hvor ser det dejligt ud! Det nummer skal jeg vist lige gøre dig efter en dag! 🙂
For søren hvor ser det lækkert ud….mumsss…
Findes der en opskrift for dummies??? 🙂 Jeg tror min familie ville elske at få det serveret en dag! OG jeg ville elske det frem for usund fastfood!!
Mums – er der rester? kan jeg nå det?
Ja de to ting, de kan altid booste en flad ret en smule, Charlotte!
Tak skal du ha’, Hanne J, og så håber jeg, at du fik noget at spise 🙂
Det var ikke så ringe endda, Miri, og toppen, den er jeg også ved at vænne mig til…
Ja vi kan så, Anne 🙂
Du printer bare alt det du vil, Tina, og også god weekend til dig…
Det smagte dejligt, Astrid, i alle tilfælde bedre end en slatten burger!
Nummeret er let at gøre efter, så kast dig bare ud i det…
Altså Tina, dette her er jo opskriften, sådan på min måde 😉
Du må bruge billederne og de få ord som guide, og så bage pakkerne ved 200 grader i sådan cirka 20 minutter.
Husk at pensle kanterne med æg, inden du trykker sammen med en gaffel.
Du kan sagtens, bare i gang med dig, du ikke-dummie…
Ja, Marianne, der var en enkelt lille rest, men den har jeg lige spist kold med en tomat til, og det var faktisk ganske godt.
Men en anden gang måske 🙂
Hmm lover jeg prøver snart!!! for søren hvor mine tænder løber i vand!! 🙂