Og hvis jeg så havde gidet at tænde op i grillen for at kunne sætte kødfadet derud, så ville det bare ha’ været helt i top, men jeg gad ikke, den almindelig ovn kom i spil og det endte nu egentlig også hæderligt nok.
Saftige hakkede oksebøffer med masser af friske krydderurter og en ordentlig klat feta, der endte med at være sprød og brun.
Gode oliven, en spændstig tzaziki og så en ny kartoffel til, det var et måltid der duftede af sommer og sitrende græsk hede…
9 Kommentarer
uhmmmmm!
Okay Anne… det lyder lækkert ;0)
Åhr mums, Anne! Det virker som en god ide, som bør prøves:)
Anne – det var lige hvad jeg havde trængt til – men uklar kommunikation herhjemme gjorde at vores aftensmad bestod af pasta med lidt stegte cocktailspølser på toppen… jeg må tage revance i aften… Hilsner fra Ærø
Det var uhmmmm, Anne, perfekt og nem sommermad 🙂
VI spiste med velbehag, Frk. Solhat, og i dag vil jeg nyde resten til min frokost…
Prøv du bare, Sifka, og så vil jeg glæde mig til at se din eksperimentelle udgave 😉
Pasta er jeg vil med, Charlotte, men med pølser på, der må jeg melde pas.
Spaghetti med små stykker stegt pølse er en af de meget meget få ting, som min søde mand kan lave, men det serveres kun, når mor her ikke er hjemme, den kombination kan ikke ligge roligt i min mave…
Uhm siger jeg bare 🙂
Det ser virkeligt laekkert ud!
Tak for tippet – nu er aftensmaden klarlagt. Glæder mig allerede.
Du må i gang ved køkkenbordet, Helle 🙂
Ja velbekomme, Karin og god fornøjelse med det…