Den første bakke danske jordbær er hentet med hjem fra dagens indkøbsraid, de smager sødt og hjemmelavede, og pigerne og jeg har fået os en skive frisk franskbrød med masser af jordbær og rørsukker på.
Min fik også en lille dut mynte, men den sprang prinsesserne over.
Mens jeg sidder og gumler på de gode bær, drømmer jeg om smagen af spidskommen og tahin og bløde tykke pitabrød, jeg får en længsel efter hummus.
Der må sættes kikærter i blød…
5 Kommentarer
Ja jeg læste også artiklen om hummus og sagde til manden:”..at nu ville jeg altså snart lave hummus igen”. Jeg bruger det på rugbrød under pålægget…..uhmmm….mere sundt end smør 🙂
Den artikel læste jeg også – og der skal snart sættes kikærter i blød – vi mangler bare tahin, så skal der laves hummus.
Ja, hummus er godt på mørkt brød, Irene, også med bagte peberfrugt ovenpå og et par blade basilikum, uhmmm…
Jeg har heldigvis et glas tahin stående i køleskabet, Bodil, men jeg glemte nu at få ærterne i blød i aftes, så det må blive mandags-hummus…
Man kan nu godt lave en okay/anstændig hummus UDEN tahin – bare der er godt med spidskommen, hvidløg og andet smagfuldt og lækkert i… det værste er da det der med at få kikærterne i blød i goood tid før den akutte lyst til hummus indfinder sig!!!
kh Susanne
Selvfølgelig kan man uden Tahin, Susanne, meeeen det giver nu lige det sidste pift 🙂
Jeg har nogen gange snydt med kikærter på dåse, hvis jeg ikke har kunnet vente, det kan gå, hvis man er meget trængende, ellers er det nu bedst med nykogte…