Så er der 4 glas mere til samlingen af rødt smørelse til søde madder.
Det har fået en tur med stavblenderen, så også de, der hader klumper, kan nyde smagen af solmoden dansk sommer…
Så er der 4 glas mere til samlingen af rødt smørelse til søde madder.
Det har fået en tur med stavblenderen, så også de, der hader klumper, kan nyde smagen af solmoden dansk sommer…
7 Kommentarer
Uhhhmmm… det ser godt ud :o)
Der går rent Paddington Brown i det med alle de marmelademadder….
…her i huset går vi også ind for stavblendermetoden….så alt, hvad der kan minde om bær…er totalt væk…men skidt pyt 🙂
Mmmmmm, for en der kun har lavet marmelade en gang før så kommer her et enkelt spørgsmål: Blender du frugten først eller venter du til du har kogt det hele?
Ser iøvrigt skønt ud. :o)))
uhmmmmmm, jeg skal igang med solbærene og de 10 kilo hindbær jeg plukkede i går
Uhm det ser lækkert ud. Jeg er også til marmelade uden klumper, så det der er jo lige noget for mig. Guf! 🙂
Mums….. det er da ikke til at stå for, har du mere af dit dejlige brød…. ellers må jeg lige have gæren frem 😉
Eller Marmelade-Amalie, Jane 🙂
Anne, jeg synes faktisk at blenderiet giver en mere intens bærsmag?!
Så jeg blender med iver og glæde…
Jeg blender, når det er kogt, Tina, og bruger for øvrigt sylte-sukker, der indeholder både geleringsmiddel og konservering, der er måske snyd, men det er let 😉
10 kilo, vildt, Anne!! Fra egen have?
Lige meget hvad, så er hindbær en af mine livretter, men de andre vil nok hellere ha’ jordbær, så det er der tyngden ligger her hos os.
God fornøjelse med kogningen…
Det er ikke så ringe endda, Mia, jeg kan godt li’ klumper, men der er flere smil i vores familie, hvis rundstykkerne er uden klump…
Brød er der mere af, Karin, for det blev MEGA stort, men det ryger på risteren og kan så godt spises selv om det er et par dage gammelt.
Ristet brød med rødt sylt, uhmmmm 🙂