Lækkerier

INTET HVIDT SUKKER, MEN GODT ALLIGEVEL…

03/09/2008

Knæk og mys…

Friskt og tørret…

Sådan et stykke spelt-knækbrød med myseost og så en blomme til, det var sgi heller ikke så værst endda…

You Might Also Like

10 Kommentarer

  • Reply susanne vestergaard 03/09/2008 at 18:13

    Thi hi – spiser du også myseost??? Jeg har undret mig længe over HVEM det er der ellers spiser af den der brune ostefirkant – for der er dage hvor der kun er een pakke tilbage i køledisken når vi handler, så der MÅTTE jo være andre end os der spiser den ost!!!!! ;0)

  • Reply anne (den anden af slagsen) 03/09/2008 at 18:20

    Uhmmmmmmm myseost. Min unger kalder den karamelosten, og den kan næsten også slukke trangen til kage, næsten.

  • Reply Stine 03/09/2008 at 19:12

    Jeg elsker gedeost – folk kigger mærkeligt på mig, når jeg spiser det 😉

  • Reply Anne 03/09/2008 at 19:54

    Jeg elsker myseost, Susanne, rigtigt meget på knækbrød men også på tyndt ristet grovbrød, uhmmm…

    Faktisk så kender jeg en kage, hvor en af ingredienserne er myseost, Anne, det lyder måske lidt kvalmende, men det er lækkert. Måske skulle jeg bare sådan en…

    Kender fornemmelsen, Stine 🙂

  • Reply Lene 04/09/2008 at 09:47

    Nej nu må jeg have købt et stykke firkantet brun ost 😉 det er så længe siden, jeg sidst smagte det, og på vafler smager det også godt, Anne. Fik det som ung på en spejderlejr, hvor nordmænd stod for natmaden 🙂

    Og Sofies gave til dig er så smuk, der kan vist ligge mange stykker knækbrød med myseost 🙂

  • Reply Karin 04/09/2008 at 16:44

    Jeg tror aldrig jeg har smagt det, og troede faktisk lige umiddelbart at det var knækbrød med nougat 😉

    Men I gør jo god reklame for det, så det skal da prøves! Nogle mærker der er bedre end andre så jeg er sikker på at få en optimal myseostlevelse.

  • Reply Anne 04/09/2008 at 19:15

    Du må ha’ hentet dig et stykke, Lene, og så bage en portion vafler 🙂

    Knækbrød med nougat, det kunne sikkert også spises, Karin, da pigerne var små fik de ind imellem tynde skiver marcipan på deres rugbrødsmadder, det er lidt i samme boldgade 🙂
    Vi køber oftest den der hedder Gudbrandsdal, det er vist den mest udbredte, og den er god…

  • Reply Elisabeth 07/09/2008 at 17:20

    Mmm..

    Nam nam.
    Brunost fra Gudbrandsdalen oppå knekkebrødet er et must hver morgen!
    Morsomt at dere i Danmark også spiser dette.

    Mvh Elisabeth

  • Reply Hverken fugl eller fisk … » BRUNOST-EKSPERIMENTER… 09/09/2008 at 11:36

    […] der forleden var lidt kommentarer frem og tilbage om den herlige Myseost, har jeg gået og tænkt på nogle muffins en norsk kollega engang havde bagt til en […]

  • Reply Helena 02/02/2009 at 22:18

    er 16 år og er bare vild med osten.. Prøv at smøre et lag honning under, det smager himmelsk. ^^

  • Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.