Bagværk

KLASSIKER…

07/09/2008

Tebirkes…

De er lige gode hver gang, og kurven tømmes hurtigere end hurtigt, nu ligger de og vugger i maven med rødt hjemmesylt på…

You Might Also Like

7 Kommentarer

  • Reply Sifka 07/09/2008 at 14:15

    Mums Anne, det var en god ide:)

  • Reply Anita 07/09/2008 at 17:06

    Årh hvaad, de smager SÅ godt! Tak for reminderen. Dem skal jeg bage én af de næste dage 🙂

  • Reply Bebiane 07/09/2008 at 17:42

    Helt enig, her hos os er de også det bedste, der kan komme på morgenbordet.
    Kh. Bebiane

  • Reply Ann 07/09/2008 at 18:07

    Hej Anne,
    Den opskrift maa jeg proeve, hvad vil du anbefale i stedet for Kvark, som jeg ikke kan faa her. Plain youghurt?
    Har lige fundet ud af at jeg kommer til DK ugen efter der er garnudsalg i Kolding!! Ikke saerlig godt planlagt!!
    Ann i Vancouver

  • Reply Jette H 07/09/2008 at 19:55

    Det er også en meget brugt opskrift her i huset, rigtig gode og meget nemme at lave 🙂

  • Reply Anne 07/09/2008 at 20:27

    De vækker lige stor lykke hver gang, Sifka 🙂

    Det er godt lige at blive mindet om noget, som man kan li’, men har glemt, Anita 😉

    Nemlig, Bebiane 🙂

    Hvis du bruger plain yoghurt, Ann, så skal du nok lade den dryppe af i et kaffefilter, kvark er meget fast i det, så det vil ha’ en betydning for mængden af mel.
    Desuden er kvark ret fedtfattigt, og det er jo godt, når man kigger på mængden af smør der skal i!!
    Men vel-afdryppet magert yoghurt, det kan du helt sikkert bruge.
    Surt med garnudsalget, hva’?! Jeg må finde et andet dejligt garn-sted at vise dig, og mon det ikke skulle kunne lade sig gøre 😉

    Godt og nemt, det kan vi li’, Jette 🙂

  • Reply Ann 07/09/2008 at 20:44

    Hej igen, tak for dine forslag,jeg kan faa plain youghurt her med 1% og 0% fedt, saa det vil jeg proeve og ogsaa lade det afdryppe.
    Jeg tror nu nok jeg vil proeve Kolding, udsalg eller ikke udsalg!!
    Ann

  • Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.