Det endte med tortillas med hot hot kyllingestuff, det smagte fyldigt og nyt og rigtigt godt!
Store lunser kylling vendt i olie, røget paprika, masser af knust hvidløg og den der chokolade-chili, masser af tern af rynket rød peber i og så ellers ind i ovnen på fuld skrue.
Da kyllingen var mør på den saftige måde rev jeg det i småstykker og lagde det op på de flade brød sammen med snittet forårsløg, dampet spinat, lidt hakket jalapeno og lidt revet cheddar.
Rulle rulle, stramt og fast, og så på rad og række op i en bradepande, tilbage i den hede ovn, bage bage i ti minutters tid.
Op på tallerkenen sammen med masser af tomater fra drivhuset, en skefuld bulgur og så lidt salsa.
Lidt frisk spinat ved siden af kunne ha’ været knaldlækkert, men det havde vi altså ikke, så ingen grønt grønt i dag.
Men isnende kold Sol i glasset og så tænderne i rullen, uhmmmmmmmmm!
Det er den bedste mad af mærkelige og få ingredienser, jeg har fået i lang tid, og retten er røget direkte ind på hitlisten over Mad-når-vi-har-travlt.
Chilikylling i svøb…
8 Kommentarer
Yummi!
Er herved adoptert i vårt hus også.
Takk igjen for nok en oppskrift på den gode hverdagsmaten. Du er flink til å få det til.
Mvh Elisabeth
Det ser så lækkert ud!
Hvornår må jeg komme hjem til dig og bo???? Kan flytte ind fra på mandag (skal lige til Silkeborg på vejen).
kh
SanneB
Velbekomme, Elisabeth, god fornøjelse med det 🙂
Det smagte vildt godt, Miri…
Altså, Sanne, hvis du vil bi i vores Harry Potter-rum under trappen, så er det i orden med mig, især hvis du lige kan gå og gøre sådan lidt rent og stryge og pudse vinduer. Ind imellem at du strikker selvfølgelig…
Anne – den kommer som sendt fra himmelen, denne opskrift – husbond har lige stegt 3! øko-kyllinger og fremtryller frikassé og tarteletfyld og Cæsar salater i lange baner – dette her ville være skøn afveksling … Tak for det 🙂
Den er straks printet ud til senere brug – jeg er meget imponeret over din fantasi, når du improviserer mad, det er virkeligt kreativt!
Rigtig god fridag!
Jamen det var da heldig, Et cetera, 3 kyllinger er nu alligevel noget 🙂
Gi’r du en tartelet, hvis jeg kommer forbi…
Tak skal du ha’, Annette, både for fridagsønsker og krea-ord.
Når jeg skal finde på noget nyt, så smager jeg inde i hovedet, forestiller mig, hvad der spiller godt sammen og som regel ender det godt 😉
Det lyder lækkert lige bortset fra, at jeg ikke er så meget for noget, der er voldsomt stærkt, men man kan jo undlade chilien. Den er jo ikke et must. Jeg kan godt tage lige et hint af det, men heller ikke mere – ja jeg er en kylling på det punkt 😉