Et mormorbrød på størrelse med en skoletaske, hvidt, blødt og luftigt.
Ikke en skygge af langtidshævning, spelt, emmer, durum eller andet hejs, bare ordentlig og smagfuld økologisk hvede, en lille klump gær, god mælk, fine flager af havsalt, et lille drys rørsukker og masser af æltning.
Måske ikke det sundeste eller mest moderne, men det er lavet fra bunden, men kærlighed og stærke hænder, det smager edder-mug’me så englene synger og pigerne og jeg synger med!
Det var lige sådan en skive vi havde brug for…
6 Kommentarer
Jeg smutter lige forbi til en lækkerbidsken – jeg elsker mormorbrød med ost! 🙂
Ummmm – det ser sørme godt ud! Men 35 – er det ikke liiiiige lidt optimistisk? 😉
Du er altid velkommen, Ella, og denne gang kunne du endda få en lille kat med hjem…
Jeg skærer stadig skiver, som da jeg var kok, Astrid, det er skørt, men det ligger bare så meget på rygraden, der skal blive ca 18 skiver af et almindeligt franskbrød, som altså det med de 35 er ikke helt ved siden af, men lad os bare sige 30 så 🙂
Mine unger ville elske det brød 🙂
Er der mere brød, Anne? Ellers venter jeg til der er en hunkat til os 😉
Nogle dage er man bare skrækkelig brødflov – og så ville sådan et brød være som at komme i himlen.
Brødflov var et ord min mormor brugte – men I kender det nok :o)