En tur gennem haven sidst på eftermiddagen gjorde mig opmærksom på, at der stod en flok lange rabarberstilke nede bag jordbærrene og da vi nu allerede havde været i gang med mormorfranskbrød i eftermiddags, ja så lå det jo lige til højrebenet at fortsætte ud af den tangent.
Nystegt bornholmsk hanekylling med sprødt skind, rabarberkompot, frisk agurksalat, mormorsalat med syrlig fløde på og så selvfølgelig nye kartofler til
Mere end én af os kom til at spise for meget!
Kyllingen var kæmpestor og selv om vi spiste igennem, ja så står der nu en tallerken i køleskabet med det sidste hvide brystkød, jeg glæder mig allerede til at sætte tænderne i det til frokost i morgen, på godt rugbrød og med flagesalt på.
Og til dessert kunne jeg så passende snuppe den sidste skefuld rabarberkompot på et stykke ristet mormorfransk…
11 Kommentarer
Dere ligger et hestehode foran oss her i Norge! Herlig med litt forsommerstemning – nå må vi bare riktig nyte dagene!
Gleder meg til å se hvordan du pynter med de skjønne fuglene, jeg har allerede tatt en kopi av dem! Lykke til på den store dag!
Nøj, hvor ser det lækkert ud!
Det ser bare så godt ud. Sommerens fristelser er mange!
MUMS…siger jeg bare
Hvor ser det lækkert ud! Nu ved jeg hvad vi skal spise i aften – tak for inspirationen:-)
Ihh hvor ser der altså lækkert ud. Jeg har lige været omkring Trine ( trine talks), og hun havde tærte på programmet. Med alle de dejlige og lækre opskrifter og billeder der er her i blogland, er jeg nærmest konstant sulten, efter min daglige rundtur til jeg alle.
Det går altså ikke hii
Ros skal du have for dejlig inspiration. 🙂 Mange tak og god torsdag her fra mig
MMMM. mine tænder løber i vand. Det ser vel nok godt ud Anne.
Vi fik rabarber med grøntkassen i går og Bilka havde nye franske kartofler, så den står også på grydestegt kylle her hos os i dag 🙂
Det er bare sommermad af den bedste slags.
Det har været det skønneste vejr her i mange uger, Farmor, så vi er godt på vej med alle de dejlige forårsting…
Det smagte faktisk også helt godt, Rikke 🙂
Det er de nemlig, Pernille…
Nogenlunde sådan sagde familien også, da maden kom på bordet, Kirsten…
Velbekomme, Stine 🙂
Tak og også god torsdag til dig, Henriette…
Håber du har fået mundvand hevet ind igen, Marie-Louise 😉
Vores kylling kom ikke i gryden, Britta, vi kan bedre li’ den med sprødt skind fra grillen, men du har ret, det er noget af det herligste sommermad…
Rababer smager skønt og af sommer, men som de er på det første billede ville de også være super flotte i en dekotion sammen med andre af forårs blomster.
Ja, det er en vild ting, den der, Jonna, men den får nu lov at stå nede i beddet, lige nu er her jo pæoner over det hele, store smukke duftende pæoner…