Mad

SELVBYG…

20/05/2009

Tipo 00…

Frit valg…

Sprødt og skarpt…

Min smag…

Aftensmaden har været af den letlavede slags i dag, men af den letlavede super velsmagende slags.

Elastisk pizzadej æltet godt igennem på maskine, mens topping blev skåret og lagt dekorativt på fad, 10 minutters arbejde til mig og så kunne resten ellers med sindsro overlades til resten af de sultne.

Alle fik bygget lige præcis den pizza, der var deres ynglings, nogen klarede endda at sætte 2 til livs…

Frisk mozarella.

Bresaola.

Squash i tynde tynde skiver.

Stærk pølse.

Saftig tomat.

Pesto med masser af pinje.

Sauce med hvidløg i flok og masser af frisk basilikum.

Og så lige lidt ruccola til at give lidt skraphed, når pizzaen var bagt sprød og rygende varm…

For 2 år siden omkring Kr. Himmelfart sad vi et lidt lunere sted og nød pizza direkte fra ovnen; der gad vi også godt at ha’ siddet i dag, men det er lidt langt at køre sådan en onsdag efter job.

Jeg længes pludselig helt vildt meget…

You Might Also Like

7 Kommentarer

  • Reply Hege 20/05/2009 at 21:22

    Du har inspirert meg – i morgen kveld blir det selvkomponert pizza her hos oss ! Takk for en vakker blogg, jeg har besøkt deg noen ganger og vil nok følge med videre. God langhelg fra Hege i Norge

  • Reply Gitte 20/05/2009 at 21:34

    Uhmm.. Nu blev jeg pludselig opmærksom på den manglende aftensmad! Det er for sent at lave pizza nu. Øv :O)

  • Reply Dorte Nielsen 20/05/2009 at 22:11

    Uhmmm, det ser dejligt ud. Og let mad er altid velkomment i mit hjem.
    Nyd fridagene, jeg vil.
    Dorte

  • Reply KirstenK 20/05/2009 at 22:55

    Ser godt nok lækkert ud, en god ide selv at komponere sin yndlings…

  • Reply Olines 21/05/2009 at 08:14

    Åh hvor jeg forstår din længsel! Jeg længes også efter sol, varme og fremmede himmelstrøg i disse dage…

  • Reply lise 21/05/2009 at 13:27

    Mmm, det ser veldig godt ut. Smart å la alle sette sammen pizzaen sin selv, kanskje det er en idé for middagen vår i dag.?

  • Reply Anne 21/05/2009 at 14:25

    Jamen det er da dejligt at vide, at i nu er klar til dagens aftenmåletid, Hege, god appetit 🙂
    Og velkommen her igen en anden gang…

    Håber, at du fik fyldt skrutten, Gitte…

    Let mad kan være dejligt på de dage, hvor meget andet trækker, Dorte.
    Også gode fridage til dig…

    Det bliver i alle tilfælde nydt her, Kirsten, når man selv beslutter, hvad der skal ovenpå…

    Jeg bruger timer på at kigge på rejser, Olines, for det eneste, der indtil videre, er på sommerens program er en uge i Saltum, og det er altså ikke helt nok for mig…

    Måske, Lise, det er i alle tilfælde hyggeligt at lave mad på den måde, for alle er “tvunget” til at deltage…

  • Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.