Nu er det undersøgt hvad en marmitta er.
Så når nu turen går til Paris om et par dage så skal vi da kikke efter sådan en 😉
Tænk jeg lige fik det tip inden vi rejser ;O
Det smagte rigtigt dejligt, Solveig, brøddet er foccacia med mozarella og masser af rosmarin…
Bare fordi man lige har spist morgenmad, kan man vel godt blive lækkersulten efter noget andet, Lise, jeg ville f.eks ikke sige nej tak til en nybagt kage af en art 🙂
Der ligger fantastiske køkkengrejsbutikker i Paris, Yt, og gider du ikke at slæbe derfra, ja så er de jo tilgængelige her i DK.
Rigtig god ferie i det franske til jer…
Mmm, ja det ser nu altså rigtig godt ud, alverdens kokke sværger også til marmitta´en, generelt synes jeg at glæden ved mad tilberedt enten ved braisering eller i stegeso, bringer minder fra barndommens tid. Når man duftende, ventende, mundvands sprudlende sansede julemiddagen, lidt den samme følelse spreder sig ved denne metode, mmmm det er virkeligt at få hele oplevelsen, duftende, og en inciterende lyst til at sætte tænderne i hvad der nu måtte befinde sig i lerpotten =).
Hvilken størrelse er din marmitta? jeg synes den ser dyb ud.
Yt, Kähler står bag Marmitta´en og de koster fra 399,- til 499,- og fås i de fleste køkkengrejsbutikker.
5 Kommentarer
Det ser nydeleg ut! Eg får vatn i munnen;.) Kva brød er det du har med? Det ser og godt ut!
Uhm tænker jeg bare ! – og jeg har endda lige spist morgenmad.
Nu er det undersøgt hvad en marmitta er.
Så når nu turen går til Paris om et par dage så skal vi da kikke efter sådan en 😉
Tænk jeg lige fik det tip inden vi rejser ;O
Yt.
Det smagte rigtigt dejligt, Solveig, brøddet er foccacia med mozarella og masser af rosmarin…
Bare fordi man lige har spist morgenmad, kan man vel godt blive lækkersulten efter noget andet, Lise, jeg ville f.eks ikke sige nej tak til en nybagt kage af en art 🙂
Der ligger fantastiske køkkengrejsbutikker i Paris, Yt, og gider du ikke at slæbe derfra, ja så er de jo tilgængelige her i DK.
Rigtig god ferie i det franske til jer…
Mmm, ja det ser nu altså rigtig godt ud, alverdens kokke sværger også til marmitta´en, generelt synes jeg at glæden ved mad tilberedt enten ved braisering eller i stegeso, bringer minder fra barndommens tid. Når man duftende, ventende, mundvands sprudlende sansede julemiddagen, lidt den samme følelse spreder sig ved denne metode, mmmm det er virkeligt at få hele oplevelsen, duftende, og en inciterende lyst til at sætte tænderne i hvad der nu måtte befinde sig i lerpotten =).
Hvilken størrelse er din marmitta? jeg synes den ser dyb ud.
Yt, Kähler står bag Marmitta´en og de koster fra 399,- til 499,- og fås i de fleste køkkengrejsbutikker.
De bedste hilsner
Faster Philip