Eftermiddagsbriemad med hjemmeavlet figen på – nammenam siger jeg bare!!
Og der er heldigvis flere at plukke, så måske bliver det også til en aftensteknække med samme topping.
Hurra for drivhus og hjemmeavl…
Eftermiddagsbriemad med hjemmeavlet figen på – nammenam siger jeg bare!!
Og der er heldigvis flere at plukke, så måske bliver det også til en aftensteknække med samme topping.
Hurra for drivhus og hjemmeavl…
7 Kommentarer
Mmmm, ser dejligt ud!
Nøj! Hver gang jeg ser nogle med et figentræ i “haven” bliver jeg vildt misundelig.
Tænderne løber i vand ved billedet af ostemaden, simpelt, men lækkert!
Nej hvor er det lækkert, og så selv plukket dem i haven. Det syntes jeg er lukus.
Jeg har plantet figner ved begge mine huse, men nåede aldrig så langt som at smage. Det ser lækkert ud. Heldigvis har jeg lige for enden af gaden en super grønthandel, hvor jeg kan købe mig til dem. Men egen avl er altid noget særligt – også om det så bare er en kartoffel 🙂
Det ser lækkert ud.
Jeg har netop plantet en figen, og jeg glæder mig meget til at høste til næste år.
Lækkert – mmmmm.
Men jeg må også nøjes med dem fra Rema 🙂
Det er en lækker mad, sådan én, Mette 🙂
Du må finde dig et sted at plante en figen, Lars, de hjemmeavlede er ubeskriveligt lækre…
Det er ren luksus, Jonna, nærmest rigdom…
Uhm ja, Deborah, en nyopgravet kartoffel!
Det slår nærmest en nyplukket figen…
Glæd du dig endelig, Helle, det er SÅ lækkert…
Sådan må det så være, Louise, og hurra for, at de ikke længere koster det blege i forretningerne, for jeg får jo også hurtigt gnasket mig igennem vores…