Hold nu op hvor de smagte.
Jeg lavede en lille portion i aftes – lille, fordi majsmelet var i begrænsede mængder – men de er omtrent spist nu. Tusind tak for opskriften …. den har X-faktor
Har lige bagt en portion og hold da op hvor er de gode – mine blev dog lidt mere grove da jeg i et øjebliks forvirring greb den forkerte pose og der røg grahamsmel i stedet for fuldkornsdurum i, men de er nu stadig vildt gode bare lidt mere grove
Jeg har forresten undersøgt det med mælkeskummeren og vi kan kun finde den i Nespresso’s webshop og der er det jo noget nær samme pris om det er den tyske eller den danske man tager..
6 Kommentarer
Penny Lane-inspirerede? Jeg er da NØDT til at prøve dem i et ruf, for du plejer at være en ørn til at bage de søde og sprøde
man kan vel også få en smagsprøve senere på dagen ??
Ses
Susanne – alias “den onde faster”
Håber, at de smager dig lige så godt, som de gjorde mig
Det kunne man sagtens, Susanne, og det gjorde man vel også, gjorde man ikke
Hold nu op hvor de smagte.
Jeg lavede en lille portion i aftes – lille, fordi majsmelet var i begrænsede mængder – men de er omtrent spist nu. Tusind tak for opskriften …. den har X-faktor
jow for hulen ! Og de var bare gode !!
Den er blevet lækker – dit grantræ. Tillykke med den.
Kh
Susanne
P: Tak for ondt i maven resten af aftenen.
Har lige bagt en portion og hold da op hvor er de gode – mine blev dog lidt mere grove da jeg i et øjebliks forvirring greb den forkerte pose og der røg grahamsmel i stedet for fuldkornsdurum i, men de er nu stadig vildt gode bare lidt mere grove
Jeg har forresten undersøgt det med mælkeskummeren og vi kan kun finde den i Nespresso’s webshop og der er det jo noget nær samme pris om det er den tyske eller den danske man tager..
Tak for at du ville dele den skønne opskrift