Til jer, der trænger til en sød bid.
Måske i dag, eller i pinsen.
Eller måske en helt anden gang.
Opskriften ligger lige her hos Urtekram…
Til jer, der trænger til en sød bid.
Måske i dag, eller i pinsen.
Eller måske en helt anden gang.
Opskriften ligger lige her hos Urtekram…
8 Kommentarer
For den da…en fristelse for en svag sjæl som mig!
Uhmm – den ser rigtig god ud. Der er vist også nogle rabarber i min have, der skal på bordet som tærte.
Jeg bagte en i sidste uge. Med rugmel og uden sukker. den blev også god og fik megen ros 🙂 Din ser bestemt også lækker ud
For pokker, det var god timing. Jeg har en tærtedej og marcipan på køl, jeg har grillede rabarber fra i går og gode gæster har pludselig inviteret sig selv til i aften! Tak fordi du deler!
Uhm, den ser god ud! Marcipan, kardemomme og citron – det ligner en kombi, jeg har set før et sted her i nærheden – og efterprøvet med success 😉
En dej til det hele lyder lige som noget efter mit hovede. Kan man skifte noget af melet ud med groft mel?
Det ser rigtigt lækkert ud. Vi har en gavmild nabo med sprøde, røde rabarber i massevis, så en god rabarberopskrift er altid velkommen.
….Og så har jeg endda rigeligt med marcipan liggende fra julen. Perfekt!
Den må afprøves her i Pinsen. Tak for det 🙂
Undskyld, Kirsten 😉
Den er temmelig god, hvis jeg må sige det selv, Lisbeth 🙂
Uden sukker, det lyder modigt!
Men også herligt…
Velbekomme, Lise, det kan da vist kaldes timing…
Jep, krydderierne er gengangere fra de der små mazariner, Annette, godt husket 😉
Du kan godt skifte lidt ud, men ikke det hele, for så kan det let blive for “tungt”…
Jamen så må du da i gang, Karin, når alt er lige inden for rækkevidde…
Velbekomme, Sonnie 🙂