Oline var nuggets-hungrende i går og hendes længsel efter sprøde krydrede kyllingestykker smittede mig, så nu er der hjemmelavede af slagsen på menuen.
Opskriften er den vi altid bruger, den hjemmelavede, og denne gang blev dressingen til af græsk yoghurt rørt med knust hvidløg og et par spsk honey mustard.
Uhmmmm –
tak for inspiration, Oline Snakkegøj…
17 Kommentarer
Uhm, hvor de ser gode ud. Jeg har tidligere i dag måttet sværge; A’mar’ Halshug, at jeg laver det i morgen 🙂
Hvidløgsdip lyder vidunderligt – og så en god salat og kartoffelchips tørstegt i ovn. Ah… jeg er klar 🙂
Du er klar, er du, og det er Oline vist også 🙂
gensidig inspiration..ikke det værste 🙂
Slet ikke, Anne, det er herligt…
Tak, de skal prøves 😉
Kan da kun være bedre end de færdig købte.
YT.
Jeg nægter at sætte tænderne i de færdigtkøbte, Yt, hvem ved om det der er i nogensinde har sagt pip?!
De her er gode, det lover jeg…
Uhm det både lyder og ser lækkert ud – er fluks sat på madplanen i næste uge. Vi laver også egne kyllingenuggets med cornflakes…. jeg troede, det var løgn første gang, jeg blev præsenteret for det – men tøserne er vilde efter dem og de er væk før de kommer af ovnen 🙂
God søndag til dig
Jeg har ikke prøvet med cornflakes endnu, Mie, har hørt om det, og vil også gøre forsøget en dag…
Det lyder godt nok lækkert:) Mon ikke man skulle prøver snarest muligt?
God mandag.
Måske skulle man, Eva…
Lyder lækkert…måske man skulle prøve den version!
Den er go, Kirsten, det er den altså…
De ser godt nok lækre ud !
Vi elsker dem, Miri…
Nøj Anne – jeg tror lige du har reddet mig fra et evigt kylling-traume. I sidste uge var jeg på ferie i London og der er de jo pjattet med både hvidt brød, chips og ting, der har hygget sig i frituren. Jeg lod mig i en sulten stund overtale til at bestille en spand Kentucky Fried Chicken – massevis af kylling, der havde svømmet i usundt olie og som blev serveret med 4 x fritter fra samme sø…. til 2 personer… tale om overdrivelse! Yark!
Jeg nåede heldigvis kun 1 bid før min samvittighed og sunde fornuft fik stoppet mig! Jeg kunne simpelthen ikke spise sådan et sølle fjerkræ, der sikkert både var fra en skodlandbrug og så samtidig var blevet vold-tilberedt på værste vis ved friture-drukning. Pyha!
Men der er lys forude – dine nuggets ser uimodståeligt lækre ud! Mums! Tak fordi du har reddet mig ud af min traumatiske kyllinge-oplevelse 🙂
KH Marian
Godt at du besindede dig, Marian, du havde da fået ondt i din sunde mave!
Jeg håber, at disse her kan dulme nerverne efter den skrækkelige oplevelse 😉
Hej Anne,
Min første besked til dig – men jeg er simpelthen nødt til at takke dig for inspirationen til de der nuggets. Vi fik dem i aftes, og de var bare super.
Jeg brugte så friskrevet parmasanost i stedet for din ‘Netto-ost’, og det duede glimrende.
Vi fik dem i pitabrød med salat, tomater, gul peber, advokado, agurk og tomatsalsa. Pitabrødene var Coop’s på frost. Vores favorit.
/Dorthe
P.S. Jeg elsker nu kylling fra KFC – heldigt nok en sådan ikke findes her i Aalborg eller omegn.