Pyntet med påskegul og syrlig citronglasur, der spiller fint sammen med den søde bolle.
Hvis i andre også trænger til en påskebid, så kan opskriften downloades lige her…
Pyntet med påskegul og syrlig citronglasur, der spiller fint sammen med den søde bolle.
Hvis i andre også trænger til en påskebid, så kan opskriften downloades lige her…
7 Kommentarer
Uhm – de ser fantastisk tiltalende ud, så jeg kan ret let forestille mig at de også smager himmelsk 🙂
De smagte ret dejligt, et cetera, vi nød dem 🙂
Mm, de så gode ut! Men mangler oppskrift på glasuren, eller jeg det bare jeg som er utrolig dårlig til å lete i dag?
Du er ikke dårlig til at lede, Tora, for jeg har slet ikke skrevet den ned. Tænkte at i selv vidste hvordan?!
Men ellers er det flormelis rørt med lidt citronsaft, vand og gul frugtfarve…
Anne, en kan aldri vite hva slags krumspring du finner på i matveien. Så jeg tenkte kanskje det var noe sånt, men sikker kunne jeg jo ikke være..
Mumsen…. De ser super ud. Så dem for første gang i påsken i Plymouth i England. De smagte godt! Havde helt glemt dem, så tak for opskrift, Anne:-)
mange tak for opskriften – og rigtig god påske til dig og dine. Håber I har det godt der over på heden ;D