Pyntet med påskegul og syrlig citronglasur, der spiller fint sammen med den søde bolle.
Hvis i andre også trænger til en påskebid, så kan opskriften downloades lige her…
Pyntet med påskegul og syrlig citronglasur, der spiller fint sammen med den søde bolle.
Hvis i andre også trænger til en påskebid, så kan opskriften downloades lige her…
7 Kommentarer
Uhm – de ser fantastisk tiltalende ud, så jeg kan ret let forestille mig at de også smager himmelsk
De smagte ret dejligt, et cetera, vi nød dem
Mm, de så gode ut! Men mangler oppskrift på glasuren, eller jeg det bare jeg som er utrolig dårlig til å lete i dag?
Du er ikke dårlig til at lede, Tora, for jeg har slet ikke skrevet den ned. Tænkte at i selv vidste hvordan?!
Men ellers er det flormelis rørt med lidt citronsaft, vand og gul frugtfarve…
Anne, en kan aldri vite hva slags krumspring du finner på i matveien. Så jeg tenkte kanskje det var noe sånt, men sikker kunne jeg jo ikke være..
Mumsen…. De ser super ud. Så dem for første gang i påsken i Plymouth i England. De smagte godt! Havde helt glemt dem, så tak for opskrift, Anne:-)
mange tak for opskriften – og rigtig god påske til dig og dine. Håber I har det godt der over på heden ;D