Duftende og lokkende står der en stak hvedeknopper i køkkenet.
Men de skal ha’ lov til at stå, for vi skal først nyde dem i morgen aften, nyristede og lune til en god kop te.
Der ligger en opskrift på hvedeknopper lige her.
Vi bruger den samme igen og igen, der er ingen grund til at rode med det, der allerede virker…
16 Kommentarer
Uhmm, sikke en duft – den kommer lige ud af billedet :0)
Jeg har lige spist en af de sidste nu, Marianne, den var også god og duftende 🙂
Tak, for opskriften.
Kom vist til i et svagt øjeblik at love den hjemmebagte i morgen ;))
Yt.
Hjemmebagt er godt, Yt, vel nærmest bedst…
Selvom jeg lige har spist, så ku´jeg godt klemme en af dine lækre hveder ned!!!!!!
En lille hvede er der altid plads til, Marie 😉
Gid jeg lige orkede, for jeg ELSKER dine hvedeknopper. De er VERDENS BEDSTE, er de 🙂
Man må gerne spise hveder på andre dage, Liselotte, så næste gang du kommer, så får vi da et bjerg af hveder til vores te…
Dem må jeg have til gode – i morgen bliver det “købe-hveder”, vi har Landsmøde i kirken. Men her til aften nåede jeg lige en portion Brusebadsboller:-)
Man kan ikke nå det hele, Charlotte, og du fik da lagt en god bund med en brusebadsbolle, så pyt med at købe hveden forsvinder som støv. når den lander i maven…
Hejsa Anne 🙂
Bliver helt vild lækkersulten efter hjemmebagte hveder…UHMM hvor ser de lækre ud!!! Jeg når nok ikke at bage dem til imorgen aften, da jeg har gang i den helt store malertur af “hytten” her…. men opskriften skal helt sikkert gemmes 😉
God bedehvededag aften til dig og dine…nyd de gode hveder og den skønne te 🙂
Så er du klar til hjemmebagte hveder i forholdsvis nymalet hytte næste år, Bodil.
God fornøjelse med malerkosten og nyd denne lille mineferie…
Glemte lige at spørge dig om, om det er rigtigt at hvederne kun skal hæve en gang…?!?
Kun én gang, Bodil. De skal jo ristes og derfor kan man blæse højt og flot på langtids og dobbelthævning. De bliver nogle tørre skorper i løbet af ingen tid, men det er jo heller ikke meningen af de skal gemmes, de skal bare spises med det samme 🙂
Dejligt med en opskrift, Anne… Men du skriver lidt om i fht alm boller, så er der skruet op for smør og æg…. Men der er ikke skrevet æg i opskriften…. Skal der det??
Bedste bededag til dig:-)
Ingen æg i denne her opskrift, Sidsel, men det kan sagtens æltes i, hvis man vil gå efter den helt fede udgave…