Lidt af hvert

FREDAGSFLADE…

12/08/2011

De mange vågne timer og de store følelsers brusen i de sidste par døgn har efterladt mig og min mindste godt brugte.

Vi klarer ikke andet end at være flade –

og det er vi så bare.

 

Vi ser tv, sludrer, sipper te, klapper hunden og nusser kattene og ser lidt mere tv.

Ind imellem lukker øjnene sig helt af sig selv og det får de lov til.

 

Intet at nå, intet at gøre, intet at få dårlig samvittighed over.

Vi er her bare…

 

Aftensmaden blev lavet i fællesskab, Amanda klarede risotto’en og jeg stegte fisk og kantareller.

God hjemmelavet fastfood, der nu ligger godt i maven og helt sikkert holde os mætte resten af dagen.

 

Men det betyder jo ikke, at vi ikke skal ha’ lidt lækkert senere.

Bare fordi vi har noget og at vi fortjener det.

Vi to.

 

Os, der er de eneste, der bor her nu.

Fredagsflade men i godt selskab…

You Might Also Like

19 Kommentarer

  • Reply Charlotte T 12/08/2011 at 20:11

    Ja, lidt stille bliver det jo – men godt i kan flade ud sammen, I to!

    • Reply Anne 13/08/2011 at 22:21

      Her er meget meget stille, Charlotte, på en ukendt måde, men vi er heldigvis to til at være i det og vi er meget gode til at finde på godt at gøre for os selv…

  • Reply Djohanne 12/08/2011 at 21:36

    Kærlige god weekendhilsner til de fredagsflade

    • Reply Anne 13/08/2011 at 22:21

      Tak, frue, og det samme tilbage til dig…

  • Reply Lone H 12/08/2011 at 22:02

    Ja puha, det tager på kræfterne, I har sikkert haft godt af at flade ud og spise godt, det ser lækkert ud.
    God weekend.

    • Reply Anne 13/08/2011 at 22:22

      Det smagte herligt, Lone, fisken var sprød og risene lige med det rette bid, uhmmm…

  • Reply ThinkingSpace 12/08/2011 at 22:14

    Gode weekendhilsner herfra. Må I få god tid til at flade ud og forkæle jer selv med alskens lækkerier – det lyder helende og godt…

    • Reply Anne 13/08/2011 at 22:22

      Det var det bestemt også, Erika, meget endda…

  • Reply Eva 13/08/2011 at 05:31

    Det er jo også en stor omvæltning for jer, der skal vænne jer til kun at være to i det daglige.
    Det lyder som en god start på den nye tid med en flad fredag.

    • Reply Anne 13/08/2011 at 22:23

      Måske ender vi med at finde et nyt sted til at vænne os, Eva, det her er næsten for mærkeligt…

  • Reply Sanne 13/08/2011 at 08:15

    Du har været igennem mange store ting i den seneste tid.
    Jeg kan godt forstå at du er flad…
    God weekend til dig og din yngste datter.

    • Reply Anne 13/08/2011 at 22:24

      Hvis der er mere fra den skuffe, som forsøger at snige sig ind i mit liv, så får det altså det røde kort, Sanne, jeg orker ikke mere.
      Nu skal jeg ha ro og rum til at komme mig.
      Også god weekend til dig…

  • Reply Pernille 13/08/2011 at 11:47

    Jeg gad nu godt se, hvad der ellers blev kreeret til aftensmad hos jer, hvis denne her ret bare er lidt simpelt fastfood i dine øjne 😉 – for i mine ser det rigtig nok lækkert ud 🙂 God weekend.

    • Reply Anne 13/08/2011 at 22:25

      Det tog max 25 minutter at tilberede det måltid, Pernille, det er da fastfood, er det ikke?
      Mens risene sauteres i lidt olie snittes alt det andet, der skal i og så kan man godt stege fisk samtidig med at man rører i risene, mens de koger i bouillon.
      Prøv det 🙂

  • Reply Pollyanna 13/08/2011 at 13:17

    Det er vist helt forståeligt, at der er matte sokker hos jer, men mon ikke din yngste nok skal få sat lidt liv i kludene, det næste års tid.

    Med teenagere i huset kommer man vist aldrig til at kede sig, det er nu min erfaring 😉

    • Reply Anne 13/08/2011 at 22:26

      Amanda er et meget meget stille barn, Pollyanna, det ville være noget ganske andet, hvis det var Laura, der var her, hun er det modsatte 😉

  • Reply Dorthe 15/08/2011 at 07:55

    Hej

    Jeg har flere gange forsøgt at finde en lækker opskrift på risotto – men syntes de alle så for “våde” ud.
    Deler du ud af din erfaring – og opskrift?? Tror bestemt din risotto kunne blive en ynglings 🙂

    • Reply Anne 16/08/2011 at 19:48

      Risotto er altså vådt, Dorthe, det er ligesom konceptet 🙂
      Men du har ret, noget ser mere vådt ud end andet, og jeg vil nok også sige, at det ikke skal være vådt men nærmere “saftigt”, hvis man ellers kan sige det om ris.

      Jeg starter altid med at sautere løg og ris i en del olie, nogle minutter over svag til medium varme. Og så er det jo at det med tålmodigheden kommer ind, for man skal tilsætte bouillon, vin eller anden væde langsomt og lade det opsuges i risene lige så langsomt.

      Jeg vil tror, at jeg bruger ca 6-7 dl væde til 175 g ris, som jo skal være de særlige risotto-ris, og et par minutter før, at jeg tænker, at risene er færdige, så tilsætter jeg de ingredienser, som vi kan li’. Meget tit noget med forskellige svampe. Asparges er altid godt. Ærter er et hit.
      Find jeres egen favorit og her kan nettet jo virkelig bruges som inspiration.

      God fornøjelse og god appetit…

      • Reply Dorthe 17/08/2011 at 05:51

        Tusind Tak for hjælpen – nu ved jeg hvad vi skal ha´til aftensmad 🙂

    Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.