Mad, Opskrifter, Spiseklub

MAD MED MERE VOL.2…

24/01/2012

I går stod den på Labskovs med bagte rødbeder, stærk sennep og koldt øl i spiseklubben.

Bagefter masser af kaffe og nybagte lakridscookies.

 

Håndboldherrerne fik lov at underholde de, der havde lyst til den slags, vi andre fortrak ind på Amandas værelse og nød snakken der.

Igen en herlig herlig aften  –

det her koncept holder 100 og jeg glæder mig allerede til mandag 14 dage…

 

Lister og opskrifter ligger klar lige her.

Jeg kan se, at Vol. I er downloadet rigtigt mange gange, tænk hvis flere faktisk er blevet inspireret til at få inviteret en stak gode venner til dejlig mad!? Det ville faktiskglæde mig rigtigt meget.

 

Håber at I gider at gi’ lyd, hvis I har taget fat i gryder og fællesspisning, det gider jeg og andre helt sikkert godt at høre mere om.

 

I dag skal vi nyde den lille klat labskovs, der blev tilbage, den passer vist lige til to.

Cookies er der ikke flere af, de er blevet foræret væk til nogen, der har bedre af dem end vi har…

 

 

You Might Also Like

16 Kommentarer

  • Reply Diana 24/01/2012 at 18:29

    Det lyder altså bare SÅ hyggeligt. Gad vildt godt sådan en spiseklub! Og endnu engang tak fordi du deler, både erfaringer og opskrift.
    Hilsen Diana

    • Reply Anne 28/01/2012 at 12:24

      Det er meget meget hyggeligt, Diana, og jeg kan kun anbefale dig at starte din egen klub op.
      Og jeg deler gerne, det kan du bare lige regne med…

  • Reply Lisbeth 24/01/2012 at 18:35

    Kære Anne
    Tusind tak fordi du deler opskrifter! Jeg er overhovedet ikke dygtig i et køkken, men har inviteret veninden og hendes mand og børn på middag på torsdag. Menuen er din fra sidste “madklub” og selvfølgelig lakridscookies. Tror de bliver meget imponerede over at få andet en kylling og bagte rodfrugter – som menuen plejer at stå på her. Kh lisbeth

    • Reply Anne 28/01/2012 at 12:24

      Herligt at høre, Lisbeth, jeg håber, at i havde en dejlig aften…

  • Reply Lis 24/01/2012 at 18:47

    Åhh Anne det er så lækre ting du laver og deler med os andre. Herligt.

    Jeg er dog stadig i overvejelsesrunden 🙂 Men ideen med en spiseklub er bare super god.

    Kh. Lis

    • Reply Anne 28/01/2012 at 12:25

      Overvejelser er vigtige, Lis, og en eller anden dag så er du igennem dem og mere klar på, om du vil eller ej, og opskrifterne ligger her stadig til den tid…

  • Reply Marie 24/01/2012 at 22:01

    Labskovs med tilbehør og en god øl…..det er da det vi skal have i morgen!!!!!
    Det er da alletiders madklub, du der har “sat i søen.”

    • Reply Anne 28/01/2012 at 12:25

      Håber, at det smagte jer Marie 🙂

  • Reply Eva 25/01/2012 at 05:27

    Tak for inspiration. Så kan vi andre også være lidt med…

    Det er da alletiders idé.

    • Reply Anne 28/01/2012 at 12:26

      Der er jo flere måder at deltage på, Eva…

  • Reply Rumlestrik 25/01/2012 at 08:25

    Jeg er vild med dit koncept. Og særligt, når det viser, at gæstemad kan holdes på så enkelt og lækkert et plan. … og så elsker jeg god labskovs!

    Særlig vild er jeg dog for dine forberedelsestips. Altså, de gode tips til, hvordan man undgår at stå med et kæmpearbejde på selve dagen og derfor være for træt til at nyde sine gæster. Det er SÅ nice …

    Om jeg får startet en madklub – det tror jeg desværre ikke. Men heldigvis kan dine tips og trick også bruges, når alle ungerne og deres kærester kommer på besøg. En stor familie tæller vel næsten som en klub – og en af de gode!

    • Reply Anne 28/01/2012 at 12:31

      Det er i den gode forberedelse at det hele ligger, Rumlestrik, er den på plads, så kører det bare!
      Jeg tænker i virkeligheden at selv den største mad-mongol kunne holde store middagsselskaber, hvis bare han/hun lærte at planlægge, så der var tid til det hele.

      En stor familie er den bedste af alle slags klubber…

  • Reply Dorthe H 25/01/2012 at 11:43

    Jeg overvejer seriøst at kaste mig ud i noget madklub – synes det er så god en ide, og fordi det er på et afslappet plan, og en hverdag. Jeg skal bare lige have fundet ud af, om jeg har nok i familie/bekendtskabskredsen, der kunne have lyst til at være med.

    • Reply Anne 28/01/2012 at 12:32

      Det vil jeg tro, at du har, Dorthe, mange vil gerne, især hvis man har et godt koncept, der er til at overskue…

  • Reply Sidsel 25/01/2012 at 12:43

    Mannammemamam… Superlækkert. Det er bare sådan en god idé du har fået gang i. Hvor er de mennesker dog heldige, at få så lækker mad på en mandag:-) De kan vel næsten ikke vente til næste gang??

    • Reply Anne 28/01/2012 at 12:32

      Jeg kan næsten ikke vente, Sidsel, og et par stykker har nu også sagt, at det gerne måtte være hver mandag…

    Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.