Hvis du ikke allerede har fabrikeret din egen rødkål eller slæbt et glas hjem, så ligger der en nem og hurtig opskrift lige her.
At lave rødkål tager ingen tid og resultatet er fantastisk.
Så meget velsmag med så lille en indsats –
det er da ikke til at sige nej tak til…
11 Kommentarer
Heller ingen jul uden hjemmelavet rødkål her. Lige de sidste forberedelser i dag. Så står den på afslapning, hygge, strik og samvær med familien. Glædelig jul til dig og dine.
Hjemmelavet er godt, Ellen, og jo slet ikke besværligt.
Håber at din jul blev lige som du ønskede dig…
Her lugter allerede af rødkål brygget i den store jerngryde. Dejligt!
Rigtig god jul til dig og dine piger!
Jerngryder er godt, Charlotte, jeg vil samle mig en stak i det nye år.
Også glædelig jul til dig, selvom den nu er ved at være godt brugt…
Tak for opskriften og rigtig glædelig jul til dig og dine.
Velbekomme, Susanne, det er jo ret nemt og så meget mere lækkert, synes jeg.
Glædelig mellem-jul til dig…
Fedt billede – hav en rigtig dejlig jul : )
Der mangler lidt køkken-vildskab i mit nuværende liv, Jette, jeg må ha’ fundet den frem igen 🙂
Tak for opskriften, i år bliver det ikke til hjemmelavet rødkål, men måske til næste år. Glædelig jul til dig og dine 🙂
Jeg skal huske dig på det, Lene, du vil ikke fortryde.
Glædelig mellemjul til dig og din familie…
Glædelig jul til dig og dine.
Tænker tit på dine ord fra snak i Saltum. Kh