Gode sites, Mad, Opskrifter

FYLDIG FREDAGSSALAT…

26/04/2013

Salat med kylling og grape...

Quesadillas...

Bord dæk dig...

Enkelt men godt...

Det sker meget meget sjældent, at jeg laver mad efter opskrift.
Jeg har mange kogebøger, læser gerne madmagasiner, læser udvalgte lækre madblog og suger til mig på nettet, på tv, overalt.

Men jeg kigger bare og så gør jeg sådan som jeg tror, at det vil være godt, være bedst.
Kun når der skal bages finere kager tager jeg en tjekker på mål og vægt, nogen gange altså, for jeg har bagt så meget, at jeg godt ved, hvordan en dej skal fornemmes, men altså ind imellem så følger jeg til de søde sager.

I dag har jeg så prøvet noget nyt.
Både en ny ret og også det nye faktisk at følge en opskrift.
Sådan da.

Jeg kiggede grundigt på billedet og læste hele ingrediens listen og brugte næsten det samme, som de havde gjort i Femina

Salaten smagte rigtigt rigtigt dejligt og den kommer helt bestemt på bordet igen en anden gang. I en eller anden form.
For fremover vil jeg nok tænke:
Det var noget med grape, kylling og salat.
Og guaca og brød med ost.
Bum.

Kyllingen lavede jeg som i opskriften. Bortset fra at honning og Tabasco blev skiftet ud med en hot mango sauce.

Guacamolen lavede jeg som i opskriften. Bortset fra at jeg brugte frisk hvidløg og droppede tomat og rødløg.

Salaten lavede jeg som i opskriften. Bortset fra at jeg tilsatte fintsnittet rå squash og undlod korianderen. Og da egentlig også brugte spæd spinat i stedet for romaine.

Brødene lavede jeg som i opskriften. Altså bortset fra at jeg brugte salsa i stedet for jalapenos.

Se selv – jeg kan sagtens lave mad efter en opskrift.
NOT.

Lækker fyldig salat, som passede rigtigt godt til vores fredag aften.
Prøv den, du vil ikke fortryde.

Bare lige én ting –
tomaterne i salaten er overkill! Der er rigeligt syre fra den pink grape.

Men ellers hold dig bare til opskriften.
Helt lige som jeg gjorde.

Forsøgte at gøre i alle tilfælde…

You Might Also Like

7 Kommentarer

  • Reply Mona Møller 26/04/2013 at 23:40

    Jeg har som så mange gange tidligere, læst dit indlæg, og smilet. Og tænkt, hvad pokker er den pige lavet af. Havde du ikke lige ondt i styrehuset i et par dage, og så folder du dig ud, som en blomst, og tonser derud af, med en omskrivning af en umulius follower af en opskrift. Det må være kokkepige genet der træder i karakter!! DET er noget jeg kender til 🙂
    (Jeg har altså også følt din / jeres smerte over et liv, der bare ville være på tværs)
    Men allermest har jeg nikket og vendt tommelfingeren opad.
    DU må være lavet af stjernedrys, månestråler, solskin og champagnebrus 🙂
    Må din weekend blive blid og blød og med sprøde toner fra ukulelen og din datters stemme.

    • Reply Anne 27/04/2013 at 16:07

      Tak, Mona, det er dog helt vidunderligt sødt skrevet af dig, jeg tror, at jeg vil skrive dine ord her på en lille lap og så lægge den et sted, hvor jeg kan kigge på den når dagene er blå.

      Også god weekend til dig…

  • Reply Conny 27/04/2013 at 06:17

    Opskrifter er dejlig inspiration til både madlavning og håndarbejde, men ellers overflødige, når man bevæger sig i kendt land – jeg kan altså helller ikke lade være med at rette til efter min smag. Jeg er til gengæld så glad for, at folk vil dele metoder og gode ideer, for der ligger jo en guldgrube af viden og erfaring på www, så tak til dig og alle andre, der bruger tid på det 🙂

    • Reply Anne 27/04/2013 at 16:08

      Velbekomme, Conny, det ville først blive svært, hvis jeg ikke måtte dele…

  • Reply Nola 27/04/2013 at 09:47

    Hold da op, det ser både lækkert og hyggeligt ud på én gang!! Hmm jeg laver mest mad efter en opskrift, og beundrer dem der bare kan trylle noget himmelsk på bordet 🙂
    Tak for opskriften 🙂

    • Reply Anne 27/04/2013 at 16:09

      Det var hyggeligt og også rigtigt sjovt, jeg elsker at have min pige-flok om bordet, de forstår sig på at underholde.

      Glæd dig til salaten, hvis du kaster dig ud i den. Efter opskrift 🙂

  • Reply Pernille 27/04/2013 at 20:33

    Uhm… det lyder rigtig godt.
    Det er i øvrigt sådan jeg har det med strik 🙂

  • Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.