Amanda mente, at nu var vi inde i koldskåls-sæsonen, og at det skulle serveres til frokost i dag!
Så hun smøgede ærmene op, og rørte, med minimal hjælp, en gang dej til kammerjunkere…
Hun rullede og skar, og jeg skulle trille og sætte på plader; hun udtænkte lynhurtigt et lille system, så de kunne blive lige store:
“Hvis jeg lige lægger kniven ned, så sætter den et mærke, og så skærer jeg bare der, smart ikk’!!”
De nybagte miniaturboller blev flækket, og sat tilbage i ovnen, og mens de tørrede, blev der fabrikeret koldskål, ymer og øko-kærne, citronsaft og masser af sorte vanillekorn.
Resten af jordbærrene fra gårsdagens kager blev også blendet, så der kunne komme en sød rød klat i alt det hvide!Nu er det spist, det smagte himmelsk, og Amanda soler sig i vores henrykkelse for de hjemmelavede kammerklunkere…
6 Kommentarer
Hvert forår når koldskål sæsonen står for døren, siger jeg til mig selv, at i år bager vi selv kammerjunkerne. Det er endnu ikke blevet til noget. Så måske i år – for se lækre ud! Lige nu hygger “jeres” banankage sig i vores ovn. Selvom også vi har “vores” banakage, var vi nødt til at prøve.
Jamen hvor er det smukt i al sin enkelthed Anne – Flot Amanda!
Det ser lækkert ud! Uhm…..
Uhhhhmmmmm, koldskål – så er det da snart sommer.
KH Britt
– der heller ikke får bagt de hjemmelavede og hvert år glemmer hvilke af de købte jeg syntes bedst om…..
Dine ser rigtigt lækre ud….måske bloggen beriges med en opskrift…det kunne jo være Kraftkarlen skal igang….
Mine yndlings-købe er Føtex’ hjemmebagte, de er ikke så kompakte som Volffs…
Jeg bringer jeres “uhhhmmm’er” videre til Amanda, det vil hun blive glad for!
Pigerne skal ha’ en portion med i skole i morgen, mon ikke der underholdes med, hvem der har bagt?!
[…] er så skrap til det med junkere, hende der jordens største […]