Håndtrillede hasselnødde-store, eller i virkeligheden -små, kødboller, forsigtigt kogt i en kraftig tomatsauce med masser af oregano og hvidløg, med en ordentlig skål frisk pasta til og så et læs nyrevet parmesan.
Mon ikke dette måltid kan være startskuddet til en Bella Notte…
7 Kommentarer
Tusind tak, Anne… Du forstår virkelig at sprede fredagsstemning, så det batter. God weekend!
Åh, nej – nu tror jeg, at jeg har fået Bella Notte på hjernen. Fnis…
Uhm… nu blev jeg pludselig frygtelig sulten. Jeg ELSKER kødboller i tomatsauce og MACARONI 😉
Nam! Det skal eg jammen lage i morgon!
En af hverdagens livretter her i huset, selvom vores kødboller ikke er så nuttede små og søde som jeres….
Den spiller også inde i mit hoved, Jeannette Mariae 🙂
De var gode, Liselotte, også uden Macaroni!
Vi får det aldrig her, maca altså, det skulle der måske laves om på.
Håber, at din mave også er blevet fyldt med dejlig aftensmad…
Du må i gang, Posidriv, det er en himmerigsmundfuld…
Det ved jeg det er, Mette, det kunne jeg huske fra sidst, også at vores trilning foregår i forskellige størrelser.
Det smager godt lige meget hva’ 🙂
Tak for endnu en omgang inspiration. Jeg var helt idéforladt den dag, men så læste jeg dit indlæg og vores aftensmad blev en efterligning (som faldt i rigtig god jord hos kæresten!).
[…] skal ha’ en af livretterne i dag, og jeg har været en ond mor og tvunger pigerne til rulleriet, for de der mange mange små […]