Thi hi – spiser du også myseost??? Jeg har undret mig længe over HVEM det er der ellers spiser af den der brune ostefirkant – for der er dage hvor der kun er een pakke tilbage i køledisken når vi handler, så der MÅTTE jo være andre end os der spiser den ost!!!!! ;0)
Jeg elsker myseost, Susanne, rigtigt meget på knækbrød men også på tyndt ristet grovbrød, uhmmm…
Faktisk så kender jeg en kage, hvor en af ingredienserne er myseost, Anne, det lyder måske lidt kvalmende, men det er lækkert. Måske skulle jeg bare sådan en…
Nej nu må jeg have købt et stykke firkantet brun ost 😉 det er så længe siden, jeg sidst smagte det, og på vafler smager det også godt, Anne. Fik det som ung på en spejderlejr, hvor nordmænd stod for natmaden 🙂
Og Sofies gave til dig er så smuk, der kan vist ligge mange stykker knækbrød med myseost 🙂
Du må ha’ hentet dig et stykke, Lene, og så bage en portion vafler 🙂
Knækbrød med nougat, det kunne sikkert også spises, Karin, da pigerne var små fik de ind imellem tynde skiver marcipan på deres rugbrødsmadder, det er lidt i samme boldgade 🙂
Vi køber oftest den der hedder Gudbrandsdal, det er vist den mest udbredte, og den er god…
[…] der forleden var lidt kommentarer frem og tilbage om den herlige Myseost, har jeg gået og tænkt på nogle muffins en norsk kollega engang havde bagt til en […]
10 Kommentarer
Thi hi – spiser du også myseost??? Jeg har undret mig længe over HVEM det er der ellers spiser af den der brune ostefirkant – for der er dage hvor der kun er een pakke tilbage i køledisken når vi handler, så der MÅTTE jo være andre end os der spiser den ost!!!!! ;0)
Uhmmmmmmm myseost. Min unger kalder den karamelosten, og den kan næsten også slukke trangen til kage, næsten.
Jeg elsker gedeost – folk kigger mærkeligt på mig, når jeg spiser det 😉
Jeg elsker myseost, Susanne, rigtigt meget på knækbrød men også på tyndt ristet grovbrød, uhmmm…
Faktisk så kender jeg en kage, hvor en af ingredienserne er myseost, Anne, det lyder måske lidt kvalmende, men det er lækkert. Måske skulle jeg bare sådan en…
Kender fornemmelsen, Stine 🙂
Nej nu må jeg have købt et stykke firkantet brun ost 😉 det er så længe siden, jeg sidst smagte det, og på vafler smager det også godt, Anne. Fik det som ung på en spejderlejr, hvor nordmænd stod for natmaden 🙂
Og Sofies gave til dig er så smuk, der kan vist ligge mange stykker knækbrød med myseost 🙂
Jeg tror aldrig jeg har smagt det, og troede faktisk lige umiddelbart at det var knækbrød med nougat 😉
Men I gør jo god reklame for det, så det skal da prøves! Nogle mærker der er bedre end andre så jeg er sikker på at få en optimal myseostlevelse.
Du må ha’ hentet dig et stykke, Lene, og så bage en portion vafler 🙂
Knækbrød med nougat, det kunne sikkert også spises, Karin, da pigerne var små fik de ind imellem tynde skiver marcipan på deres rugbrødsmadder, det er lidt i samme boldgade 🙂
Vi køber oftest den der hedder Gudbrandsdal, det er vist den mest udbredte, og den er god…
Mmm..
Nam nam.
Brunost fra Gudbrandsdalen oppå knekkebrødet er et must hver morgen!
Morsomt at dere i Danmark også spiser dette.
Mvh Elisabeth
[…] der forleden var lidt kommentarer frem og tilbage om den herlige Myseost, har jeg gået og tænkt på nogle muffins en norsk kollega engang havde bagt til en […]
er 16 år og er bare vild med osten.. Prøv at smøre et lag honning under, det smager himmelsk. ^^