Nogen fik åbenbart lyster, efter kager forståes…
ÆBLE-KANEL-MUFFINS 12 stk.
Kanelfyld:
1 1/4 dl. hvedemel
3/4 dl. sukker
60 g. smeltet smør
2 spsk. stødt kanel
Alt røres sammen og sættes til side, mens dejen røres af:
125 g. blødt smør
1 3/4 dl. sukker
2 æg
1 1/2 tsk. bagepulver
1 nip salt
2 tsk. vanille
3 1/2 dl. hvedemel
12 muffinforme fyldes halvt op med dejen, kanelfyldet fordeles, og der lukkes med et låg af dej.
Øverst trykkes æblebåde fast, og der drysses med kanel-sukker.
Bages ved ca.200 gr. (du kender din ovn bedst) i ca.15-20 min.
Enkelt og lækkert, og så serveret med en kop rygende te, så er det bare skøn fredag-eftermiddags-hygge!
Go’ fornøjelse…
3 Kommentarer
Jeg siger så mange tak!
Tak Anne, du er en svedske 😀
KH
PiaT-Køge
Hej Anne
Ja som sagt, så skal denne opskrift også afprøves. Jeg som ææælsker både æbler og kanel, kan da ikke lade denne gå forbi.
Tusind tak Anne, jeg nupper lige en kopi.
KH Lise