275 g. hvedemel
125 g. smør
100 g. sukker
1 tsk. bagepulver
Revet skal af en citron
1/2 tsk. kardemomme
1/2 dl. mælk
1 æg
Findel smørret i melet, tilsæt resten af ingr. og ælt dejen godt sammen.
Tril 2 tykke pølser, der hver skæres i valnødde-store stykker. Form stykkerne til kugler, og sæt dem på bageplade.
Bag ved 225 gr. i ca. 10 min.
Skær “bollerne” igennem, og sæt dem tilbage i ovnen, der straks slukkes, og tør kammerjunkerne ved eftervarmen i ca.25 min.
Af denne portion bliver der nok til et par dages koldskål i vores familie…
2 Kommentarer
Iiiiihh tak, Anne – må prøves!
Lige noget for Kraftkarlen kan jeg se.
KH Britt
De er gode, kan du tror, jeg har gået og snuppet fra dåsen i eftermiddags, og nu har vi lige fået resten af koldskålen til dessert…
Kh Anne