På den skønne, stærke og sunde måde!
Karry, grønt og øko-okse, stege stege stege, lidt kogte ris ved, og så ellers ind i en lun tortilla sammen med en klat creme fraiche og masser af sprødt salat.
Lige til at klare…
På den skønne, stærke og sunde måde!
Karry, grønt og øko-okse, stege stege stege, lidt kogte ris ved, og så ellers ind i en lun tortilla sammen med en klat creme fraiche og masser af sprødt salat.
Lige til at klare…
6 Kommentarer
Uhmm.. Det ser nu rigtig lækkert ud, og sjovt nok, synes jeg at kunne dufte karryen. Vi får tarteletter i aften..
…karry kål med hakket oksekød, friskbagt rugbrød og god sennep herfra. Lidt i samme boldgade….?! Man skal skam ikke kimse af hakket kød!
dine billeder bringer mundvandet frem og “i kog” her på Ærø..
Uhmmmm, Gitte, tarteletter, det er dæleme lækkert, håber de smagte jer 🙂
Det lyder også godt, Mette, hakket kød kan sagtens være godt, hvis man sørger for at købe den gode kvalitet.
Vi har lige fået tilbudt 10 kg. hakket okse fra Torbens fætters smukke Charolais, der går og nyder livet på en mark i vestjylland, jeg tror vi snupper dem.
Det smagte altså næsten bedre, end jeg regnede med, da jeg tog billederne, Charlotte, jeg håber, at i også fik noget godt 🙂
Vi har heldigvis fryseren fyldt med okse, gris og lam af den gode slags. Den slags tilbud om køb siger man ikke nej til.
Uhm selv her midt om formiddagen går mundvandet i selvsving, når jeg ser dine billeder…