Her i heden er det vel på sin plads at ta’ sine forholdsregler, varmen varer ikke ved og pludselig en dag, så er det efterår med regn, rusk og brune blade.
Jeg har ladet min inspirere af Boliglivs sidste nummer, der rummer et lille blåbærtema, så nu er der puttet vodka, store blåsorte bær og frisk romarin fra egen have i en flaske, og når efteråret kommer, så skulle drikken være klar og kan gi’ den varme, som solen ikke længere kan.
Heldigvis er der endnu nogen tid til, at det atter bliver koldt, jeg længes ikke, tvært imod, jeg nyder de hede dage og den brændende sol og kæmpe håndfulde af nyplukkede blåbær…
3 Kommentarer
Vi har også forsynet os til koldere dage og fik 8 kg blåbær i fryseren – Christian gik helt amok med det plukkeri :0) Meeeen, nogen skulle også spises friske i tærte….og andre til god jordbæris ;0)
Jeg glæder mig mere til at plukke svampe og den tid kommer jo heldigvis også snart. Jeg holder så utrolig meget af sensommeren og det tidlige efterår….
Plukker i vilde eller dyrkede bær, Ulla?
Vi plejer at plukke i bakkerne vedd Hørbylunde, men i år har vi plukket på “blåbærfarm”, bærrene er knap så aromatiske og slet ikke nær så blå, men de er mere end gode nok, når man lige blev lidt doven i sommervarmen 🙂
Svampe og vilde hindbær, uhmmm, så bliver det ikke ret meget bedre…
Vi plukker de vilde. I nærheden af mine svigerforældres hus ved Virksund er de i hobetal. I år brugte vi vores bærplukkere fra Sverige – dét er en sand drøm!!
“Blåbærfarm” lyder yderst interessant… :o)