Hold nu op hvor de smagte.
Jeg lavede en lille portion i aftes – lille, fordi majsmelet var i begrænsede mængder – men de er omtrent spist nu. Tusind tak for opskriften …. den har X-faktor 🙂
Har lige bagt en portion og hold da op hvor er de gode – mine blev dog lidt mere grove da jeg i et øjebliks forvirring greb den forkerte pose og der røg grahamsmel i stedet for fuldkornsdurum i, men de er nu stadig vildt gode bare lidt mere grove 😀
Jeg har forresten undersøgt det med mælkeskummeren og vi kan kun finde den i Nespresso’s webshop og der er det jo noget nær samme pris om det er den tyske eller den danske man tager..
6 Kommentarer
Penny Lane-inspirerede? Jeg er da NØDT til at prøve dem i et ruf, for du plejer at være en ørn til at bage de søde og sprøde 🙂
man kan vel også få en smagsprøve senere på dagen ??
Ses
Susanne – alias “den onde faster”
Håber, at de smager dig lige så godt, som de gjorde mig 🙂
Det kunne man sagtens, Susanne, og det gjorde man vel også, gjorde man ikke 😉
Hold nu op hvor de smagte.
Jeg lavede en lille portion i aftes – lille, fordi majsmelet var i begrænsede mængder – men de er omtrent spist nu. Tusind tak for opskriften …. den har X-faktor 🙂
jow for hulen ! Og de var bare gode !!
Den er blevet lækker – dit grantræ. Tillykke med den.
Kh
Susanne
P: Tak for ondt i maven resten af aftenen.
Har lige bagt en portion og hold da op hvor er de gode – mine blev dog lidt mere grove da jeg i et øjebliks forvirring greb den forkerte pose og der røg grahamsmel i stedet for fuldkornsdurum i, men de er nu stadig vildt gode bare lidt mere grove 😀
Jeg har forresten undersøgt det med mælkeskummeren og vi kan kun finde den i Nespresso’s webshop og der er det jo noget nær samme pris om det er den tyske eller den danske man tager..
Tak for at du ville dele den skønne opskrift 🙂