Stille og roligt får jeg hentet mine opskrifter rundt omkring og får dem lavet til PDF-filer, der er lette at udskrive.
Håber, at i vil finde noget, som i får lyst til at hoppe i køkkenet og lave til glæde og gavn for jeres maver og hjerter…
I dag er det blevet til
Canneloni – super lækker og nem mad, måske allerede til i aften?!
Og så en guide til tærtebagning med en opskrift på en forårsfrisk én med rabarber.
Alt vil blive puttet i kategorien DOWNLOAD og så kan i altid smutte derhen og hente gode sager frem…
16 Kommentarer
Du er da bare så sød 🙂
Skønt med et opskriftsted hvor man har samme smag, nemlig god smag;0)))
Tak for din gavmildhed .
Sød – det vil jeg da gerne være, Marianne 🙂
Og velbekomme…
SIkke heldig man kan være – det er jo bedre end en ny kogebog – TAK Anne
Planen er, at den hele tiden vil vokse, Anette, håber, at det bliver til glæde og fornøjelse…
Du har både lækre opskrifter og 3 virkelig kønne “grise”. Jeg kan godt forstå, at du er meget stolt af dine børn, Anne. 🙂
Jamen er jeg ikke bare utrolig heldig, Ulla, det synes jeg! En lykkens pamjulefis…
Hvor er det skønt, som du frister og deler ud, Anne. Tusind tak! 🙂
Faktisk er det så lidt, Erika, for det glæder mig sådan, at andre får glæde af det, som jeg hygger mig med i køkkenet…
Hej Anne
Hvor dejligt med alle dine opskrifter! Jeg kan dog ikke tåle mælk, så der er desværre mange af dem, jeg ikke kan bruge. Men, ved du, om man kan erstatte smør med olie i dine kageopskrifter?
Mvh. Lisbeth
Det tør jeg ikke sige sådan på stående fod, Lisbeth, i nogen af dem vil det ikke være et problem og i andre vil du ende op med en gyselig masse, hvis du skifter.
Men mon ikke du ved en hel del mere om det med at erstatte det ene med det andet, det må du næsten ha’ prøvet et par gange?!
Hvis det er en hel specifik opskrift du tænker på, så giv lige en melding, jeg kan ikke forholde mig til det på det generelle plan…
Hej igen
Tak for svar. Jeg kan godt forstå at du ikke kan sige noget generelt. Det er først for nylig, jeg er begyndt at undgå mælkeprodukter, så jeg er stadig ret famlende. Men, jeg gir’ lige en melding, når der kommer en konkret opskrift jeg kunne tænke mig at lave.
Endnu engang tak for svar
Mvh Lisbeth
Nej hvor er det fint! Tusind tak skal du ha’ – her i huset spiser vi brusebadsboller hver uge – og det ved jeg også andre der gør.
De er en klassiker, Charlotte, vi nyder dem også.
Men har du prøvet klaskebollerne fra det nyeste Boligliv? De er også gode. Som lidt afveksling måske…
Både kage og småkager ser lækre ud. Jeg bagte fastelavnsboller i går, hvilket heller ikke er sidste gang for de blev rigtige gode. Brusebadsboller får vi også mindst én gang om ugen. God ide at samle alle opskrifter, for de fylder for meget i en skuffe 😉
SÅ må du her forbi og hente, når du har brug for dem, Lene 🙂
tak, igår vi dejlig mad, efter opskrift fra dig, supergodt,
lissy